tmp_name değerini ekrana nasıl bastırıyorduk?

PHP ve MySQL ile ilgili yardım taleplerinizi paylaşabilirsiniz.
Cevapla
Özgür
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
Mesajlar: 352
Kayıt: 16 Şub 2009, 01:16

tmp_name değerini ekrana nasıl bastırıyorduk?

Mesaj gönderen Özgür » 03 Nis 2014, 18:45

Kod: Tümünü seç

echo "<b>Yüklenen dosyanın geçici adı:</b> ",$_FILES["resim"]["tmp_name"],"<br>"; break; 
Yüklenen dosyanın geçici adı: C:\wamp\tmp\php4C1C.tmp

Yukardaki gibi gösteriyor echo. Doğru mu acaba?

Kullanıcı avatarı
Gökhan
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
Mesajlar: 390
Kayıt: 11 Şub 2009, 22:57

Re: tmp_name değerini ekrana nasıl bastırıyorduk?

Mesaj gönderen Gökhan » 04 Nis 2014, 09:25

Scriptin çalıştığı sürece dosyanın tutulduğu adrestir bu ve script sonlanmadan bir yerlere kopyalanmalıdır, örneğin copy() ile.

Özgür
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
Mesajlar: 352
Kayıt: 16 Şub 2009, 01:16

Re: tmp_name değerini ekrana nasıl bastırıyorduk?

Mesaj gönderen Özgür » 05 Nis 2014, 17:06

Teşekkür ederim

Cevapla

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir