1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

tmp_name değerini ekrana nasıl bastırıyorduk?

Gönderilme zamanı: 03 Nis 2014, 18:45
gönderen Özgür

Kod: Tümünü seç

echo "<b>Yüklenen dosyanın geçici adı:</b> ",$_FILES["resim"]["tmp_name"],"<br>"; break; 
Yüklenen dosyanın geçici adı: C:\wamp\tmp\php4C1C.tmp

Yukardaki gibi gösteriyor echo. Doğru mu acaba?

Re: tmp_name değerini ekrana nasıl bastırıyorduk?

Gönderilme zamanı: 04 Nis 2014, 09:25
gönderen Gökhan
Scriptin çalıştığı sürece dosyanın tutulduğu adrestir bu ve script sonlanmadan bir yerlere kopyalanmalıdır, örneğin copy() ile.

Re: tmp_name değerini ekrana nasıl bastırıyorduk?

Gönderilme zamanı: 05 Nis 2014, 17:06
gönderen Özgür
Teşekkür ederim