div özelliklerini php için include etmek

PHP ve MySQL ile ilgili yardım taleplerinizi paylaşabilirsiniz.
Cevapla
Özgür
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
Mesajlar: 347
Kayıt: 16 Şub 2009, 01:16

div özelliklerini php için include etmek

Mesaj gönderen Özgür » 10 Şub 2015, 17:38

Önce div bir txt içine yazılıyor sonra aşağıdaki php kodu ile sayfaya çağrılıyor ama bana pratik gelmedi.
DB footer, bottom, header gibi satırlar açıp onları mı bastırmalıyım, ya da .css uzantısını .php yaparak include etmenin bir yöntemi var mı .php yapınca yorum icrası olmuyor sitede çalışsa da pratik gelmedi o da.

Yardımcı olur musunuz?

Kod: Tümünü seç

<div id="icerik">
<?php
$file = fopen("dosya.txt",'r');
while(!feof($file)){ 
    $satir = fgets($file);
    echo $satir."<br />";
}
fclose($file);
 ?>
</div>

Cevapla

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir