Wamp Server windows üzerinde çalışmaları test amaçlı kullanılan PHP destekli apache web server ve mysql sunucu yazılımlarını sunan bir programdır, bu işlemleri yapan herhangi başka bir yazılımı da elbette kullanabilirsiniz.RedAndGreen yazdı:ben appserver kullanıyorum aynı şey dimi???
Wamp Server 2.0
Re: Wamp Server 2.0
- yakupcevik
- Üye
Selam Hocam Nasılsınız Ben YakupÇevik Siniftaki İlk Sıradaki
selam Gökhan hocam nasılsınız ben YakupÇEVİK Sınırfaki İlk Sırada 1/ß
Web Programciliğinda ..
yakup_cevik94@hotmail.com

Re: Selam Hocam Nasılsınız Ben YakupÇevik Siniftaki İlk Sıradaki
Merhaba Yakup.yakupcevik yazdı:selam Gökhan hocam nasılsınız ben YakupÇEVİK Sınırfaki İlk Sırada 1/ßWeb Programciliğinda ..
Hocam Merhabalar wamp serverda Parse error: parse error in C:\wamp\www\bossite\bot_cek.php on line 6
hatası alıyorum yanlış hatırlamıyorsam php.ini dosyasından bişey yapıoduk ve bu hata düzeliyordu yardımcı olma imanınız varmıdır acep?
hatası alıyorum yanlış hatırlamıyorsam php.ini dosyasından bişey yapıoduk ve bu hata düzeliyordu yardımcı olma imanınız varmıdır acep?
Parse error bir ifadenin sonlandırılmamasından kaynaklanan hata, php.ini ile alakası yok.Vasaline yazdı:Hocam Merhabalar wamp serverda Parse error: parse error in C:\wamp\www\bossite\bot_cek.php on line 6
Örnek Olarak;
Kod: Tümünü seç
$site="www.phpindir.net"
echo $site;
Ha eğer ben hataları görmeyeyim diyorsan php dosyanın başına şunu ekleyebilirsin.(kodlamayı yaptığın php dosyasından bahsediyorum php.ini den değil)
Kod: Tümünü seç
error_reporting(0);
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir