AS3 ile script yazdığım flash butonları hakkında

Flash programı ile ilgili konularınızı paylaşabilirsiniz.
Cevapla
Özgür
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
Mesajlar: 351
Kayıt: 16 Şub 2009, 01:16

AS3 ile script yazdığım flash butonları hakkında

Mesaj gönderen Özgür » 06 Haz 2012, 11:34

AS3 ile uygulama yaptığım butonlar var flash da. Bildiğiniz gibi AS3'de buton scriptlerini frame üstüne yazıyoruz.

Yaşadığım sorun şu ki: Library'den çağırdığım movie clip üstünde bir butonum daha var onun scriptini bulunduğu movie clip içine mi yazağız?

Özgür
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
Mesajlar: 351
Kayıt: 16 Şub 2009, 01:16

Re: AS3 ile script yazdığım flash butonları hakkında

Mesaj gönderen Özgür » 06 Haz 2012, 11:49

Buldum: Evet bulunduğu movie clip'e scripti eklenecek. Instance Name'i de girmek lazım.

Kullanıcı avatarı
Gökhan
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
Mesajlar: 390
Kayıt: 11 Şub 2009, 22:57

Re: AS3 ile script yazdığım flash butonları hakkında

Mesaj gönderen Gökhan » 06 Haz 2012, 17:01

Özgür yazdı:Buldum: Evet bulunduğu movie clip'e scripti eklenecek. Instance Name'i de girmek lazım.

Cevapla

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir